Ofte stilte spørsmål

Her har vi forsøkt å gi en oversikt over de fleste ting vi får spørsmål om. Lurer du på noe annet er det bare å ta kontakt så skal vi hjelpe så godt som mulig.

Hva slags type rom har dere?

Alle våre rom er 1-3 sengsrom, altså dobbeltrom med mulighet for ekstraseng

Må man dele rom med fremmede?

Ikke hos oss! Her får du eller dere ha rommet deres i fred selv om det skulle være en ledig seng eller to.

Har dere rabatt for DNT-medlemmer?

Hos oss gjelder samme pris for alle gjester uavhengig av medlemsskap i DNT. 

Hva slags mat serverer dere?

Til frokost serverer vi en buffet med hjemmebakt brød, knekkebrød og forskjellig pålegg, vår hjemmelagde granola med yoghurt og honning og deilig ferskbrygget kaffe.
Ofte setter vi også frem oldemors gamle takke og en deilig svelerøre for en søt start på dagen eller noe ekstra godt til nistepakka.

Til middag serverer vi en deilig 3-retters middag basert på ulike retter innen norsk tradisjonskost. Har du allergier eller intoleranser, gi oss beskjed på forhånd så ordner vi dette.

 

Kan man ha med hund?

Hos oss er firbeinte turkamerater hjertelig velkomne! For å ha med hund betaler du et ekstra rengjøringsgebyr på 100,-. Av hensyn til andre gjester, er det kun tillatt å ha hunden på eget rom.

 

Har dere sjenkebevilling?

Det har vi, og vi tilbyr et lite utvalg av øl, vin og brennevin i resepsjonen. Det er ikke lov å nyte medbrakt alkohol i våre fellesarealer.

 

Passer dette stedet for barn?

Vi kan på det varmeste anbefale å ha med barn! Adkomsten er lettvint med bil og båt, og avstanden fra brygga og bort til hytta er ikke lang. Vi kan også være behjelpelig med transport av baggasje. Terrenget rundt hytta er flatt og lettgått. 

 

Hvor lang tid tar båtturen over fjorden?

Turen tar ca. 40 minutter.

 

Må man bestille på forhånd?

Det lønner seg å bestille på forhånd, men vi tar også i mot forbigående turister. Av og til er hytta reservert bort til grupper så det lønner seg alltid å ringe eller sende mail på forhånd.