Aktiviteter

Mårbu Seter og Fjellstue har en perfekt beliggenhet. De som ønsker en sporty ferie kan velge mellom flere merka løyper fra forskjellige utgangspunkt. Er man ikke like fjellvant, kan man komme fram med bil eller buss og en halvtimes båttur og fortsatt nyte viddas vakre natur. Området rundt hytta har mange fine småturer, men byr også på lengre fotturer innover vidda og opp på nærliggende topper.

Fotturer

Vidda i seg selv byr på fantastiske naturopplevelser til fots, både korte og lange turer. Det finnes flere merkede turstier i området.

Fiske

På båten MB Mårfjord, eller på Mårboden, et steinkast fra Mårbu Seter og Fjellstue kan man kjøpe fiskekort for fiske i øvre del av Mårfjorden, Kåsadalen og Skjorteelva. Her kan man også leie båt.

Jakt

Mårbu Seter og Fjellstue ligger i Skjorteterrenget. På dette terrenget selger vi reinskort basert på den årlige utdelte kvoten. Terrenget leies også ut til rypejakt. For spørsmål angående jakt, ta kontakt med Geir Prestegården på mobilnr. 99 55 88 88.

Bading i fjord og stamp

Mårfjorden er tilknyttet et kraftverk, med demning i den sørlige enden. Når fjorden tappes kommer det fram en vakker strandlinje, og det danner seg av og til naturlige, fine badeplasser i vika nedenfor Mårbu Seter og Fjellstue. Selv om temperaturen i selve fjorden som oftest er ganske så frisk, kan det inne i vika bli behagelige badetemperaturer.

Om også dette skulle bli for kaldt for våre badelystne gjester, kan vi oppe ved hytta tilby et godt og varmt bad i vår vedfyrte badestamp. Må bestilles på forhånd.