Ferietid på Hardangervidda ikke bety 2 mil på beina med tung sekk hver dag og en ny hytte hver kveld. Hvorfor ikke bli noen dager og bli bedre kjent med akkurat vår del av vidda? Prøve fisket i fjorden en sen sommerkveld, gå til toppen av Hettehovet for en utsiktsopplevelse eller bare finne roen på en solfylt tue med en god bok? Til oss kan du komme for egen maskin via T-merkede stier fra andre kjente utgangspunkt som Imingfjell, Kalhovd og Rauhelleren - eller du kan komme med båt fra Synken og likevel havne midt på vidda uten altfor store anstrengelser.

Med vårt pakketilbud trenger du ikke å tenke på noe annet enn hva du har lyst til å bruke tiden på. Dere inlosjeres på egne rom med plass til 1-3 personer. Vi booker ikke fremmede inn på det samme rommet selv om det skulle være ledige senger. Vi serverer en deilig, hjemmelaget 3-retters middag hver kveld og har et lite utvalg av snacks og godt drikke til å kunne nyte forran peisen i stua. Til frokost byr vi på hjemmebakt brød proppet full av næring til en dag i fjellet og sørger for at dere får med dere en god nistepakke til å nyte på turen. Med kort vei til Mårfjorden og Skjortebekken fra hytta er det mange som lar seg friste med et bad på ettermiddagen, men om fjellvannet skulle bli for kaldt har vi både dusj og vedfyrt badestamp.

 

gode fiskemuligheter

Sluk og dupp eller fluefiske, fra båt eller land eller elvelangs. Vi har flere gode muligheter for fiske med utgangspunkt fra hytta. Du kan leie råbåt til bruk på Mårfjorden, rusle oppover langs Skjortebekken eller gå inn til sagnomsuste Kåsadalen.

Vi selger fiskekort til øvre del av Mårfjorden, Skjortevassdraget og Kåsadalen. Vi hjelper gjerne til med både fiskekort og leie av båt.

fristet? book da, vel!

Vi ønsker både nye og gamle gjester hjertelig velkomne til fjells!

Her på hjemmesiden finnes også informasjon om priser og avbestillingsregler, hvilke tiltak vi gjør i forbindelse med Covid-19 og hvor du kan ta kontakt med oss for å bestille ditt opphold eller om du har flere spørsmål.

Riktig god sommer - vi håper vi ses på Mårbu

fine dagsturer

Den østlige delen av Hardangervidda er både flatere og mykere sammenlignet med vestsiden av vidda.
Med umiddelbar nærhet til nettet av T-merkede stier samt Søre Nordmannsslepa og andre mindre stier er det et eldorado av muligheter for både korte og lange turer i områdene rundt Mårbu Seter og Fjellstue

Hytta ligger på 1130 moh. Vi har nærliggende topper opptil 1400 moh og anbefaler ofte Hettehovet som turmål for gjestene våre som ønsker seg opp i høyden for å nyte god utsikt.
 Dersom man heller ønsker en kort tur uten særlig stigning er det fint å rusle opp til Skjorteseteren, den gamle seteren til familien Prestegården. Her er det grønne, fine setervoller og et lite vann som kanskje fisken biter i?